3photo 150a6292e2b

Andra hamnar

Hamnar runt öns Östra sida

Visby Gästhamn driver hamnarna runt öns Östra sida, på uppdrag av Region Gotland.
Ring till receptionen 0736-006307 så hjälper vi med information för den hamn du befinner dig i och kontaktuppgifter till den person som ansvarar för respektive hamn.

För att nyttja faciliteterna behövs ett aktiverat och laddat accesskort anpassat för landsortshamnarna. Drivmedel finns på land i vissa hamnar. Sjödiesel finns endast i Visby.

hamnargotland

 

Fårösund
Accesskort för dusch, toalett och soprum. Matbutik och restauranger finns i närheten.
klicka för mer info

Slite
Accesskort för dusch, toalett, tvättstuga och soprum. Latrintömning finns på brygga.
klicka för mer info

Botvaldevik
Två gästhamnsplatser. Inga faciliteter. Gratis övernattning.
klicka för mer info

Herrvik
En av Gotlands finaste och mysigaste hamnar. Här finns bland annat ett cafe, restaurang  och fin natur.  Accesskort för dusch, toalett, tvättstuga och soprum.
klicka för mer info

Ronehamn
2019 byggdes nya faciliteter som dusch och toalett till hamnens gäster. Hamnen har även en mysig resturang. Det finns även nödvändigheter som vatten, el, soprum och latrintömning för hamnens gäster.
klicka för mer info

Vändburg
En av Gotlands populäraste hamnar. En lugn och avskilt plats från omvärlden. Här finns toalett, dusch, el, vatten, sopstation samt sjöräddnings-station.
Vändburg har egen vattenbrunn, vilket kan generera i väldigt låga vattennivåer om det blir en varm sommar, mycket folk och lite nederbörd. Spara alltid på vattnet!
klicka för mer info

 

PRISLISTA >>

P.S Vatten-nivåerna på ön är ständigt låga.. spara alltid på vattnet!