3photo 150a6292e2b

Sommarjobb

Lediga jobb

Om arbetsplatsen
Välkommen till Gotland, en attraktiv kommun som ligger i hjärtat av Östersjön, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Vi söker nu dig som vill jobba som hamnvärd i Visby gästhamn, med fasta båtplatser och 250 gästplatser. Vi har ca 7000 gästnätter och 30 000 gästbesökare i Visby Gästhamn under året, där merparten besöker oss under perioden juni-augusti.

Arbetsuppgifter
Det ställs stora krav på dig som hamnvärd att arbeta med ett gott värdskap, då du är en ambassadör för vår hamn och stad. Du kommer att möta många olika slags människor med olika nationaliteter. Arbetet som hamnvärd är varierat och ingen dag är den andra lik. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att förse gästerna med information om Visby Gästhamn, samt att kontrollera att gästbåtar betalt sin avgift.

Du ser också till att det är rent och snyggt runt anläggningen. Du jobbar både självständigt, vilket kräver att du är självgående och ansvarstagande, men kommer även arbeta i grupp när det är många gäster i hamnen. Du har ett öga för vad som behöver göras och har vilja och förmåga att lösa de problem som situationen kräver. Försäljning av drivmedel är ytterligare en arbetsuppgift du har.

Du arbetar självständigt men ingår i ett team som bemannar Visbyhamn sju dagar/vecka under perioden juni-augusti.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha fyllt 16 år och tycka om att arbeta med service och människor. En hel del besökare är internationella och goda språkkunskaper i framförallt svenska och engelska är ett krav, men även tyska/finska/polska är meriterande.Du har eget boende på ön under sommaren, god lokalkännedom om Gotland och det är en stor fördel om du har båtvana och/eller segelkunskaper för att kunna hjälpa gästerna på bästa sätt. B Körkort och bilkunskap är meriterande. Ingen erfarenhet krävs.

Vi tar tacksamt emot ditt CV med referenser och ett personligt brev där du berättar varför du är rätt person för tjänsten genom att beskriva dina kompetenser och erfarenheter.

Mejla till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Deltid/heltid
Tillträde 06-15.
Arbetstiden är förlagd på schema.